CLASSES DE CANT JUVENIL


 En les classes de cant aprendràs a tenir més consciència de la teva veu. Si t’agrada la música i vols aprendre a cantar, tècnica vocal i a gaudir de les cançons que més t’agradin, apunta’t. Aquestes classes estan adreçades a joves de 8/10 a 17 anys. Es poden fer classes grupals o individuals depenent del que es vulgui treballar.

1463703_10152641169725674_7165751432616950726_n

CONTINGUT

En les classes es treballarà la respiració, l’afinació, el ritme i l’estil depenent de la cançó que desitgeu treballar. A partir de conèixer bé la cançó es treballa una mica la interpretació.

Depenent de la intencionalitat que vulgueu es poden fer classes grupals o individuals. Però si us agrada molt cantar un estil concret i voleu aprendre més técnica, són millors les classes individuals. En canvi, si voleu aprendre cançons d’una manera més lúdica, amb més gent i amb un previ escalfament, la millor opció són les classes grupals.

A més, si teniu tècnica prèvia o ja heu fet classes de cant, aleshores treballarem a partir del punt on estigueu i del que necessiteu.

DURACIÓ I HORARIS

Les classes seran d’una hora i es realitzaran els dimarts i dijous tardes en horaris a convenir entre professora i alumnes.

PREU

Les classes es paguen individualment i tenen un preu de 35€ per hora.

Per a més informació truca al 932 541 283 o envia un e-mail a comunicacio@magatzemdars.com

Descarrega’t el formulari de preinscripció,

i reserva ja la teva plaça!