Formació actoral 2016-2017


Amb la Formació actoral volem formar actors i actrius capaces d’enfrontar-se a qualsevol paper. Aprendreu eines bàsiques i complexes que podran posar en pràctica a través dels exercicis proposats a les classes i adquiriran un bon nivell interpretatiu.

LogoMayusculas horizontal

1r Curs: Aprendràs a moure’t ,  a sentir,  a expressar-te, a comunicar-te, etc. L’objectiu és dedicar tot aquest curs a aconseguir una base sòlida, néta i estable perquè puguis començar a treballar qualsevol escena i/o personatge. Quan comences a actuar, et costa moure’t, parlar,… en definitiva, comportar-te d’una manera natural. Tractarem les emocions i les actituds des de zero, aprenent a gestionar-les per tal que ens siguin una eina bàsica a l’hora d’actuar.

2n Curs: Es posarà en pràctica tot el que hem aprés al 1r curs i ens endinsarem en la creació de personatges: com s’estructuren, què ens cal per crear-lo i fer-lo nostre, etc. , treballarem la manera de treure’n les emocions i transmetre-les al públic.

3r Curs: Un any de perfeccionament on ens encarem amb el muntatge real d’un espectacle i on es realitzaran pràctiques reals, treballant en algunes representacions dels espectacles escollits. Entrarem en contacte amb  la realitat del teatre des de les seves entranyes..

Per a més informació truca al 932 541 283 o envia un e-mail a comunicacio@magatzemdars.com

Descarrega’t el formulari de preinscripció,

i reserva ja la teva plaça!