El mag d’Oz


CONTRACTA’NS

93 254 12 83

Per informació i reserves dels nostres espectacles no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Obra

La Dorothy és transportada per un cicló des de la casa de Kansas a un país fantàstic. Desitjosa de tornar amb la seva família, emprendrà un camí cap a la Ciutat Esmeralda a la recerca del famós i gran mag d’Oz convençuda que li concedirà el seu desig. Pel camí trobarà a l’Espantaocells, al Llenyataire de Llauna i al Lleó Covard, personatges que simbolitzen els valors dels que creuen no tenir: el sentit comú, la tendresa, el valor i la lleialtat. Una història d’amistat i superació personal.

icona pdf

Creació

Muntar aquesta obra és com fer un viatge al·lucinant per un món de fantasia on pots crear sense filtres. Els actors poden deixar-se anar i gaudir de la possibilitat de jugar amb el que creguin convenient per a la creació dels seus personatges en un marc escènic on tot és possible.
Realment és una feina divertida i enriquidora per a tots els components de la companyia. Sens dubte pensem que el resultat final és un espectacle tendre i divertit que farà les delícies dels nens i dels pares. Al més pur estil de Magatzem d’Ars.

Leave a Reply

Be the First to Comment!